Мерчендайзинг в аутлетах - Скригун, Наталія Петрівна; Коношенко, Лілія Вікторівна (My University, 2014)
Розглянуто поняття мерчандайзингу та аутлет, способи мерчандайзингу для привернення уваги, психологічні методи спонукання до здійснення покупок. Встановлено взаємозв’язок мерчендайзингу та психологічних методів впливу на покупця. Виокремлено методи впливу на свідомість покупці. The concepts of merchandising and outlet, the methods of merchandising for paying attention, psychological methods of promoting to buy the commodities are described. The intercommunication of merchandising and psychological methods of influence on a customer is set. The methods of influence on customer’s consciousness are distinguished.
Keywords: потребительское поведение; споживча поведінка; сезонні розпродажі; сезонные распродажи; емоційний маркетинг; эмоциональный маркетинг; кафедра маркетингу