Рябоконь, Наталія ВалеріївнаRyabokon, NataliaРябоконь, Наталия Валерьевна2015-04-292015-04-292015Рябоконь, Н. В. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Рябоконь Наталія Валеріївна; НУХТ. – К., 2015. – 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20228Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями. The dissertation is devoted to scientific explanation and development of technology of condensed milk canned with fruit fillings.otherплодово-ягідний сиропзгущені молочні консервитехнологіянаповнювачплодово-ягодный сиропсгущенные молочные консервытехнологиянаполнительfillerfruit-berry syrupcondensed canned milktechnologyкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійРозроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачамиРазработка технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителямиDevelopment of technology of condensed milk canned with fruit-berry fillingsOther