Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами - Рябоконь, Наталія Валеріївна (My University, 2015)
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями. The dissertation is devoted to scientific explanation and development of technology of condensed milk canned with fruit fillings.
Разработка технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями
Development of technology of condensed milk canned with fruit-berry fillings
Keywords: плодово-ягідний сироп; згущені молочні консерви; технологія; наповнювач; плодово-ягодный сироп; сгущенные молочные консервы; технология; наполнитель; filler; fruit-berry syrup; condensed canned milk; technology; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій