Розробка логічної частини математичної моделі автоклава з протитиском - Клименко, Олег Миколайович; Салтан, Яніна Олександрівна (My University, 2014)
Моделювання періодичних процесів є актуальною задачею для їх автоматизації, метою якої є визначення поведінки об'єкту в різних ситуаціях, а також знаходження умов оптимального ведення процесу. Simulation of periodic processes is relevant to their task automation to verify the behavior of objects in different situations, as well as finding the optimum conditions of process.
Keywords: математичне моделювання; автоклав; автоматизація; mathematical modeling; autoclaves; automation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка