Особливості використання пшеничних висівок в хлібі - Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна (My University, 2015)
Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
Keywords: хлібобулочні виробис; bakery products; пшеничні висівки; wheat Bran; кафедра готельно-ресторанної справи