Вилучення Р - вітамінного комплексу з листя зеленого чаю - Ярош, Анастасія Андріївна; Ладонько, Марина; Подобій, Олена Валеріївна; Бондаренко, Світлана Петрівна (My University, 2014)
Мета роботи - дослідження особливостей вилучення Р - вітамінного комплексу з зеленого чаю та підбір оптимальних умов екстрагування. Purpose - study of extracting P - vitamin complex with green tea and selection of optimal conditions for extraction.
Keywords: вітамінний комплекс; зелений чай; катехіни; vitamin complex; green tea; catechins; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра харчової хімії