Проблема подолання явища інтерференції в професійно орієнтованому діалогічному мовленні майбутніх фахівців сфери обслуговування - Окопна, Яна Володимирівна (Вид-во КП ОМД, 2010)
В статті розглядається проблема подолання явища інтерференції в професійно орієнтованому діалогічному мовленні майбутніх фахівців сфери обслуговування The article is devoted to the problem of overcoming the interference phenomenon in professional oriented dialogue speech for future specialists in service sphere
Keywords: діалогічне мовлення; професійно орієнтоване навчання; сфера обслуговування; dialogical speech; job-related training; service sphere; кафедра іноземних мов професійного спрямування