Naumenko, KseniaTyshchenko (Usatiuk), OlenaFrolova, NataliaChepel, Natalia2013-02-262013-02-262012Investigation of isolation methods of key components out of essential oils / K. Naumenko, E. Usatyuk, N. Frolova, N. Chepel // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – 71–76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6577The results of theoretical and experimental researches concerning the development of the isolation method of key aromatic components out of essential oils are presented. High purity key components out of the essential oils of caraway and dill have been obtained. Представлено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо розроблення способу виділення ключових ароматичних компонентів ефірних олій. Отримано ключові компоненти ефірних олій кмину і кропу високого ступеню чистоти.enessential oilaromatic componentvacuum rectificationpreparative chromatographyефірна оліяароматичний компонентвакуумна ректифікаціяпрепаративна хроматографіякафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівInvestigation of isolation methods of key components out of essential oilsArticle