Investigation of isolation methods of key components out of essential oils - Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia; Chepel, Natalia (My University, 2012)
The results of theoretical and experimental researches concerning the development of the isolation method of key aromatic components out of essential oils are presented. High purity key components out of the essential oils of caraway and dill have been obtained. Представлено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо розроблення способу виділення ключових ароматичних компонентів ефірних олій. Отримано ключові компоненти ефірних олій кмину і кропу високого ступеню чистоти.
Keywords: dill essential oil; cumin essential oil; aromatization; chromatography; ефірна олія кмину; ефірна олія кропу; ароматизатор; хроматографія; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів