Грищенко, Анна МиколаївнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-01-302013-01-302010Грищенко, А. М. Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Актуальні проблеми безпеки харчування : матеріали Першої міжгалузевої наук.-практ. конференції, 14 - 15 жовтня 2010 р. – Донецьк : Донецький національний університет економіки і торгівлі. - С. 73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5771В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба.uk-UKбезглютеновий хліббезглютеновый хлебgluten-free breadборошно круп’яних культурхімічний склад хлібамука крупяных культурхимический состав хлебаflour cereal cropschemical composition of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хлібаThesis