Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег ОлександровичШтик, Ірина Іванівна2013-03-262013-03-262012Пешук, Л. В. Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, І. І. Штик // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 18-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7052У статті представлено результати комплексного дослідження харчової та біологічної цінності м’яса африканського чорношийого страуса і можливість його використання в технології продуктів нового покоління. На основі м'яса страуса розроблено рецептури та технології функціональних харчових продуктів. The paper presents the results of a comprehensive study of food and biological value of meat chornoshyyoho African ostrich and the possibility of its use in a new generation technology products. Based on ostrich meat recipes and technologies developed functional foods.otherм’ясоафриканський чорношиїй страуснапівфабрикатиінноваційні продуктиmeatafrican blaknech osrichready-to-cook foodsinnovative productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіттяArticle