Чернова, Наталія Миколаївна2022-12-012022-12-012021Чернова, Н. М. Підготовка води для виробництва харчової продукції. Ч.1 / Н. М.Чернова // Управління якістю. – 2021. – № 11 (47). – С. 60–67https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38730Наведено вимоги до води як сировини для виробництва харчових продуктів і напоїв. Для виготовлення алкогольних напоїв як технологічну використовують переважно артезіанську воду з різних підземних джерел, що відрізняється своїм складом. Якість і стійкість горілок, горілок особливих, лікеро-горілчаних напоїв залежить від фізико-хімічних показників якості підготовленої води. Залежно від складу технологічної води обирається і схема підготовки води для алкогольних напоїв, тобто визначаються процеси, їхня послідовність та обладнання.otherкафедра технології цукру і підготовки водитехнологічна водапідготовлена водаалкогольні напоїзнезалізнення водизнесолення водиtechnological waterprepared wateralcoholic beverageswater deironingwater desalinationПідготовка води для виробництва харчової продукції. Ч.1Article