Кравцова, Олена ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2013-04-112013-04-112010Кравцова, О. В. Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 33. – С. 27-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7428Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою збагаченого харчовим волокном фіброгам та наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою. The basic technological stages of kefir drink fortified food and fiber fibroham filled with fruit yoshty by advanced technology. The effect of filler from fruits yoshty the organoleptic and physico-chemical properties of kefir drink.otherкефірний напійkefir drinkхарчове волокноfibrohamфіброгамfibrohamйоштаyoshtaУдосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачемArticle