Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем - Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2010)
Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою збагаченого харчовим волокном фіброгам та наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою. The basic technological stages of kefir drink fortified food and fiber fibroham filled with fruit yoshty by advanced technology. The effect of filler from fruits yoshty the organoleptic and physico-chemical properties of kefir drink.
Keywords: кефірний напій; kefir drink; харчове волокно; fibroham; фіброгам; fibroham; йошта; yoshta