Використання можливостей МП MathCAD в задачах проектування - Бабко, Діана Євгеніївна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2016)
В роботі розглянуто застосування математичного пакету MathCAD в задачах проектування. The paper discusses the application of mathematical package MathCAD to design tasks.
Keywords: задача проектування; математичний пакет MathCAD; task of designing; mathematical package MathCAD; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки