Забезпечення ефективності діяльності команд при здійсненні змін - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2014)
Розглядаються шляхи забезпечення ефективності діяльності команд при здійснення змін в організації.
Keywords: зміни; діяльність команд; ефективність; ефективність; деятельность команд; эффективность; changes; commands' activity; effectiveness; кафедра економіки праці та менеджменту