Пасічний, Василь МиколайовичЄленець, Юлія АнатоліївнаХайдер, Аль-ХашиміНеводюк, Ірина Валентинівна2015-03-252015-03-252015Удосконалення технології копчено-варених виробів з м’яса птиці / В. М. Пасічний, Ю. А. Єленець, А.-Х. Хайдер, І. В. Неводюк // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 69-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19911Серед широкого асортименту продукції, що виготовляється підприємствами харчової промисловості особливий статус мають вироби з м'яса птиці. Це пояснюється тим, що м'ясо птиці - продукт з підвищеним вмістом повноцінного білку, має збалансований комплекс білків, ліпідів, мінеральних речовин, вітамінів, володіє високими поживними та смаковими характеристиками. Among the wide range of products manufactured by food industry with the special status of poultry products. This is because poultry - a product with a high content of valuable protein, a balanced set of proteins, lipids, minerals, vitamins, has a high nutritional and flavor characteristics.otherкопчено-варені виробихарчова промисловістьм'ясо птиціsmoked sausages productsfood processingpoultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології копчено-варених виробів з м’яса птиціOther