Задача реінжинірингу обліку та розподілу сировини в мережі підприємств ресторанного господарства - Кононова, Валерія Олександрівна; Загоровська, Лариса Григорівна (My University, 2015)
Метою роботи є проведення аналізу та виявлення особливостей діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення обліку та розподілу сировини.
Keywords: ресторанне господарство; реінжиніринг; облік сировини; розподіл сировини; распределение сырья; ресторанное хозяйство; реинжиниринг; учет сырья; distribution of raw materials; restaurant management; reengineering; material accounting