Вірусна реклама в інтернет-просторі: сутність та прийоми - Скригун, Наталія Петрівна; Метейко, Віталіна Олексіївна (My University, 2019)
Поки одні рекламодавці закладають в маркетингові бюджети мільйони гривень, інші успішно ведуть рекламні кампанії з мінімальними втратами часу і грошей. Причина їхнього успіху полягає в тому, що вони зуміли створити унікальний рекламний продукт, який настільки припав до душі користувачам соціальних мереж, що ті самі поширюють його в інтернеті. Ця техніка поширення реклами отримала назву вірусний маркетинг.
Keywords: маркетинг; вірусна реклама; реклама; інтернет-маркетинг; споживач; marketing; advertising; viral advertising; consumer; internet marketing; кафедра маркетингу