Використання мультимедійних технологій у вивченні іноземних мов - Мірочник, Віра Вадимівна (My University, 2014)
У статті розглядаються сучасні тренди освіти при вивченні іноземних мов. Обгрунтвано доцільність використання мультимедійних технологій. Проаналізовано дидактичні можливості, які допомагають реалізувати принципово нові форми та методи навчання. The article concerning about modern trends of education in the study of foreign languages. The use of multimedia technologies is justified. Didactic capabilities that help realize a fundamentally new forms and methods of teaching areanalyzed.
Keywords: засоби мультимедіа; інформаційні технології; мультимедійні ресурси; multimedia; information technology; multimedia resources; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації