Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2013-04-222013-04-222013Дорохович, В. В. Безглютенові борошняні кондитерські вироби / В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. – Вип. 30. – С. 341-347.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7578У статті наведено результати досліджень впливу безглютенового (рисового,гречаного) борошна на структурно-механічні та реологічні показники тіста і готових виробів кексів, бісквітів та маффінів. This article the results of studies of the impact gluten-free (rice, buckwheat) flour on the structural, mechanical and rheological parameters of dough and cakes, sponge cake and muffins.otherцеліакіябезглютенове борошнокексибісквітимаффіникрохмалькамеді дерева тараceliac diseasegluten-free flourcakesbiscuitsmuffinsstarchcarob gumкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБезглютенові борошняні кондитерські виробиArticle