Безглютенові борошняні кондитерські вироби - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2013)
У статті наведено результати досліджень впливу безглютенового (рисового,гречаного) борошна на структурно-механічні та реологічні показники тіста і готових виробів кексів, бісквітів та маффінів. This article the results of studies of the impact gluten-free (rice, buckwheat) flour on the structural, mechanical and rheological parameters of dough and cakes, sponge cake and muffins.
Keywords: целіакія; безглютенове борошно; рисове борошно; гречане борошно; celiac disease; gluten-free flour; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів