Коваленко, ЛюдмилаШиян, Петро ЛеонідовичФіщенко, Анатолій МиколайовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаКарпутіна, Маргарита Віталіївна2016-07-012016-07-012003Дослідження технохімічних показників дозрілої бражки отриманої з використанням ферментних препаратів фірми Dohler / Л. В. Коваленко, П. Л. Шиян, A. M. Фіщенко, Т. О. Мудрак, М. В. Карпутіна // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. - С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23743uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментні препаратизамісгідролізenzymesbatchhydrolysisДослідження технохімічних показників дозрілої бражки отриманої з використанням ферментних препаратів фірми DohlerThesis