Шульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192008Шульга, Н. М. Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоці / Н. М. Шульга, Н. Ф.Кігель // Вісник аграрної науки. – 2008. – № 5. – С. 68–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19752Досліджено залежність штамів мікроорганізмів для сироробства від інгібіторів молока. Dependence of cultures of microorganisms is investigational for a cheesemaking from the inhibitors of milkштами мікроорганізмівcultures of microorganismsсироробствоcheesemakingмолокоmilkінгібіториinhibitorsкафедра біотехнології і мікробіологіїВідбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоціArticle