Економічна доцільність впровадження інноваційної послуги оксигіпертермії у готелі - Голобородько, Олександр Олександрович; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
Інновації є рушійною силою для розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи готелю зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних послуг, зокрема послуги оксігіпертермії.
Keywords: готельні послуги; оксігіпертермія; кафедра готельно-ресторанної справи