Ковешніков, Володимир Сергійович2014-11-272014-11-272014Ковешніков, В. С. Комплексна тенденція формування концепції готельного бізнесу / В. С. Ковешніков // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 614.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18724Успішне планування готельного бізнесу передбачає комплексний моніторинг ринку готельних послуг з метою конкретизації дій що направленні на поліпшення якості обслуговування та економічного зростання підприємства. Successful planning of hotel business provides comprehensive monitoring the hotel services to specify the actions that direction to improve service quality and growth of the company.otherкомплексний моніторингсоціально-економічні умовиготельний бізнесmonitoringsocio-economic conditionsHospitalityКомплексна тенденція формування концепції готельного бізнесуOther