Дриженко, Андрій ВолодимировичМісюра, Максим Дмитрович2017-08-162017-08-162016Дриженко, А. В. Використання нейронечітких алгоритмів для управління процесами заморожування овочів / А. В. Дриженко, М. Д. Місюра // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІІ Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 23 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - С. 115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25801Для вирішення проблем управління процесом заморожування овочів, а саме, позбутися жорстких алгоритмів управління, які не дають можливості досягти максимальної якості заморожених продуктів, використаємо нейронечіткі алгоритми для гнучкості системи управління які дадуть врахувати більшість якісних показників сировини підчас всього виробництва і зберегти максимальну кількість поживних речовин та вітамінів в готовій замороженій продукції. To solve the problems of controlling the process of freezing vegetables, namely, to get rid of rigid control algorithms that do not allow to reach the maximum quality of frozen products, we use neuronechitykie algorithms for the flexibility of the control system which will take into account most of the qualitative indices of raw materials during the entire production and maintain the maximum amount of nutrients and Vitamins in the finished frozen product.uk-UKовочізаморожуванняавтоматизаціянейронечіткі алгоритмиvegetablesfreezingautomationneural fuzzy algorithmsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаВикористання нейронечітких алгоритмів для управління процесами заморожування овочівThesis