Пушка, Ольга СергіївнаНінікало, Марія ОлексіївнаКорецька, Ірина Львівна2014-06-252014-06-252014Пушка, О. С. Шляхи зниження калорійності солодких страв / О. С. Пушка, І. Л. Корецька, М. О. Нінікало // Обладнання та технології харчових виробництв : тем. зб. наук. пр. Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. – 2014. – Вип. 32. – С. 211–217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15597Проведені дослідження використання глюкозо-фруктозних сиропів у технології солодких страв з метою зниження калорійності шляхом заміни частини цукру на глюкозно-фруктозний сироп у різних пропорціях для визначення оптимального рецептурного складу.uk-UKсолодкі стрависладкие блюдаsweet foodsкалорійністькалорийностьcalorific valueглюкозно-фруктозний сиропглюкозно-фруктозный сиропglucose-fructose syrupцукорсахарsugarмодельні розчинимодельные растворыmodel solutionsпіностійкістьстойкость пеныfoam stabilityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи зниження калорійності солодких стравArticle