Шляхи зниження калорійності солодких страв - Пушка, Ольга Сергіївна; Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2014)
Проведені дослідження використання глюкозо-фруктозних сиропів у технології солодких страв з метою зниження калорійності шляхом заміни частини цукру на глюкозно-фруктозний сироп у різних пропорціях для визначення оптимального рецептурного складу.
Keywords: солодкі страви; сладкие блюда; sweet foods; калорійність; калорийность; calorific value; глюкозно-фруктозний сироп; глюкозно-фруктозный сироп; glucose-fructose syrup; цукор; сахар; sugar; модельні розчини; модельные растворы; model solutions; піностійкість; стойкость пены; foam stability; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції