Механізм виникнення надлишкової енергії при кавітації - Федоткін, Ігор Михайлович; Тимонін, Олександр Миколайович; Копиленко, Анатолій Васильович (My University, 2012)
В статті аналізується гіпотеза про можливість утворення надлишкової теплової енергії за рахунок перетворення речовини рідкого робочого тіла в хвильову енергію (еманації речовини).

The hypothesis about a possibility of excess energy origin due to transformation of matter of liquid working body into radioactive energy (emanation of matter) is analyzed in this paper.
Keywords: еманація речовини; emanation of matter; кавітація; теплова енергія; гіпотеза; робоче тіло; cavitation; heat energy; hypothesis; working body; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв