Задворний, Олексій Ігорович2021-10-072021-10-072021Задворний, О. І. Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба з поліпшеним амінокислотним складом,збагаченого амарантовим борошном та насінням гарбуза : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Ігорович Задворний ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 106 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35888otherамарантове борошнонасіння гарбузаоздоровчі продуктипоказники якостікафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва житньо-пшеничного хліба з поліпшеним амінокислотним складом,збагаченого амарантовим борошном та насінням гарбузаOther