Осіна, Ірина Анатоліївна2022-05-262022-05-262022Осіна, І. А. Впровадження цукрового печива з каротиновмісним порошком в проекті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Трускавець Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Анатоліївна Осіна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2022. – 141 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37521кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівсилос Agriflexгарбузовий порошокцукрове печивопечі ПППміксер StarMix 200Впровадження цукрового печива з каротиновмісним порошком в проекті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Трускавець Львівської областіOther