Якість органічної продукції - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Європейська мода на екологічно чисту продукцію знаходить все більше прихильників в Україні. Овочі та фрукти, вирощені органічним шляхом, без використання хімічних і синтетичних засобів боротьби з хворобами і шкідниками, з кожним роком стають популярнішими, незважаючи на високу вартість. Згідно з Законом України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини» органічний продукт - це продукт харчування, вироблений у результаті ведення сертифікованого органічного виробництва, що передбачає заборону використання синтетичних пестицидів та добрив, інших штучних речовинта генетично модифікованих організмів. European fashion for environmentally friendly products is increasing supporters in Ukraine. Fruits and vegetables grown organic way, without the use of chemical and synthetic drugs to combat diseases and pests, from every year becoming more popular, despite the high cost. By Law of Ukraine "On the production and circulation of organic agricultura and products "organic product - a food produced in result of doing a certified organic production, providing prohibit the use of synthetic pesticides and fertilizers, and other artificial substances and genetically modified organisms.
Keywords: органічна продукція; внутрішній ринок; європейська мода; organic products; domestic market; European fashion; кафедра експертизи харчових продуктів