Пасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена Олексіївна2013-12-262013-12-262013Пасічний, В. М. Оптимізація рецептурного складу м’ясних та м’ясомістких напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – № 1 (55). – С. 130-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12527У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. This paper presents the results of studies of chemical and technological characteristics of smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.otherсировинасироваткатехнологіям’ясо птиціrawwheytechnologypoultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиціArticle