Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаМанченко, Артем ІгоровичЧерноус, Катерина Вікторівна2014-04-092014-04-092014Патент на корисну модель № 87802, МПК А23L 1/31. М’ясний продукт запечений / Крижова Ю.П., Манченко А.І., Черноус К.В. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 19.06.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13849Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".otherм’ясний продукт запеченийшприцюваннярозсолим'ясо курячеbaked meat productextrusionbrineschicken meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)