Бабанов, Ігор Геннадійович2012-11-302012-11-302012Бабанов, І. Г. Дослідження повітрярозподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Темат. зб. наук. пр., ДонНУЕТ. - 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3926З метою оцінювання ефективності застосовуваних методів і систем повітрярозподілення, а також для розроблення рекомендацій по раціональному їх вибору для технологічних апаратів м’ясної промисловості проведені дослідження температурних, вологісних і швидкісних полів, створюваних в термокамерах з різноманітними системами повітрярозподілення.Study of air distribution in the thermal processing chambers tunnel sausages in order to assess the effectiveness of the methods and systems, air distribution, and to develop recommendations for the management of their own choice for the meat industry technological devices investigated temperature, humidity and velocity fields produced in furnaces with different air distribution systems.otherдимоповітряна сумішair-flue mixtureпульсаційне повітрерозподіленнятермокамеракондиціонердимогенераторpulsating air distributiona heat chamberconditionersmoke generatorкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження повітрярозподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробівArticle