Таволжан, Алла АнатоліївнаБойчук, Тетяна МихайлівнаМілюкін, Михайло Васильович2024-11-222024Таволжан, А. А. Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS / А. А. Таволжан, Т. М. Бойчук, М. В. Мілюкін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45900Встановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.It was established that samples of lavender extracts contain a sufficient amount of vital trace elements, while the content of toxic elements does not pose a threat.ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівлаванда вузьколистаекстракт лавандимасспектрометріяметод ICP/MSlavender extractmicroelement storagemass spectrometryДослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MSThesishttps://orcid.org/0000-0002-1487-5997