Взаємозв’язок і розмежування компетенцій маркетингу та збутової логістики - Пірнак, Марина Валеріївна (My University, 2015)
Збутова логістика, або логістика розподілу — невід’ємна частина загальної логістичної системи, що забезпечує найбільш ефективну організацію розподілу вироблюваної продукції. Distribution logistics and distribution logistics - an integral part of the overall logistics system, providing the most efficient organization of distribution of products produced.
Keywords: маркетинг; логістика; інтеграція; marketing; logistics; integration