Оцінка ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств лікеро-горілчаної промисловості - Маркова, Світлана Вікторівна (My University, 2011)
Дисертацію присвячено удосконаленню методичних підходів оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств лікеро-горілчаної промисловості. Визначено економічну сутність інновацій та обґрунтовано їх тісний зв’язок з інвестиціями. Дослідженні передумови оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності з урахуванням видів ефектів. Удосконалено класифікаційні ознаки сфер інтересів основних суб’єктів інноваційно-інвестиційної діяльності. The thesis is concerned with the problem of improving the methodical approaches to the efficiency estimation of the innovative and investment activities of the alcoholic beverage industry enterprises. The economic essence of innovations is determined and their close relation to investments is grounded.
Keywords: лікеро-горілчана промисловість; alcohol industry; інноваційно-інвестиційна діяльність підприємства; точка беззбитковості; innovative and investment activities; інновації (лікеро-горілчані вироби)