Протопопова, Світлана Костянтинівна2021-10-112021-10-112021Протопопова, С. К. Удосконалення системи управління безпечності із розробленням процедури зберігання та використання рослинних жирів при виробництві суміші рослинно-вершкової «Святкова» для оператору ринку ПП «Білоцерківська агропромислова група» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Світлана Костянтинівна Протопопова ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2021. – 175 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35956otherсуміш рослинно-вершковабезпечністьсировинарослинний жиркафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечності із розробленням процедури зберігання та використання рослинних жирів при виробництві суміші рослинно-вершкової «Святкова» для оператору ринку ПП «Білоцерківська агропромислова група»Other