Божко, Анастасія ЮріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072022Божко, А. Ю. Вплив температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу при виробництві кондитерських виробів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 38–39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45455У тезах розглянуто питання впливу температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу у виробництві кондитерських виробів.Theses examine the influence of temperature treatment on the technological properties of carob powder in the production of confectionery products.ukкондитерські виробипорошок керобутемпературна обробкаconfectionerycherub powdertemperature treatmentкафедра експертизи харчових продуктівВплив температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу при виробництві кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827