Черненко, Віктор ЮрійовичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКрижановський, Станіслав Йосипович2024-06-182024-06-182023Черненко, В. Ю. Розроблення технології отримання снеків із кабачків / В. Ю. Черненко, Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43508У результаті досліджень було проведено сортовідбір кабачків, попередню підготовку та сушіння комбінованим способом, поєднуючи НВЧ та конвективний. Було розроблено оптимальні параметри процесу сушіння та досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продуктуAs a result of the research, selection of varieties of zucchini, preliminary preparation and drying was carried out by a combined method combining microwave and convective drying. The optimal parameters of the drying process were developed and the organoleptic and physicochemical indicators of the finished product were investigatedukкафедра технології консервуваннякабачкиснекисушінняzucchinisnacksРозроблення технології отримання снеків із кабачківThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584