Смірнов, Вадим СеменовичКрапивницька, Ірина ОлексіївнаМазуренко, Олександр ГригоровичТанащук, Людмила ІванівнаСмірнова, A. B.2014-06-172014-06-172001Передумови удосконалення технологій виготовлення харчових продуктів з використанням пектинових біоактивних добавок / B. C. Смірнов, І. О. Крапивницька, О. Г. Мазуренко, A. B. Смірнова // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. 1. - С. 85-86https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15273В умовах складної ситуації в Україні для покращання стану здоров’я населення необхідна нормалізація харчування з використанням спеціальних біоактивних добавок (БАД). Заданими Об’єднаного комітету експертів ФАО/ВОЗ по харчовим продуктам людині потрібно приблизно 90 харчових добавок, які забезпечують ефективне регулювання усіх функцій його організму. In the difficult situation in Ukraine to improve population health requires normalization of food using special bio-active additives (BAA). ByAccording Joint Expert Committee FAO / WHO for Food person needs about 90 food additives that ensure effective management of all functions of his body .otherбіоактивні добавкипектинхарчові продуктиfoodbioactive additivespectinкафедра технології цукру і підготовки водикафедра електропостачання і енергоменеджментуПередумови удосконалення технологій виготовлення харчових продуктів з використанням пектинових біоактивних добавокThesis