Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаЗінченко, Тетяна ВолодимирівнаБандуренко, Галина Михайлівна2015-04-022015-04-022014Патент України № 87906 U Україна, A21D 2/18 Склад фруктової начинки / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, О. С. Пушка, Т. В. Зінченко ; заявник НУХТ. - № u 2013 10310 ; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20029Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.otherпюре-напівфабрикатбурякначинкаpuree semi-finishedbeettoppingsкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.кафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)Other