Гавриленко, Михайло МиколайовичКовальов, Микола МиколайовичСумневич, В. Г.Домарецький, Віталій АфанасійовичГречко, Ніна Яківна2013-06-062013-06-062000Оптимізація процесу культивування дріжджів за наявності дисперсних мінералів / В. А. Подгорський, М. М. Гавриленко, М. М. Ковальов, В. Г. Сумневич, В. А. Домарецький, Н. Я. Гречко // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 1. – С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8181Визначено вплив палигорськіту на культивування дріжджів при виробництві шампанських вин. Встановлено позитивний ефект від внесення в живильне середовище палигорськіту для збільшення накопичення біомаси. The influence of palygorskite on the cultivation of yeast in the production of sparkling wines was determined. The positive effect of the introduction palygorskite in the nutrient medium to increase biomass accumulation was found.otherдріжджікультивуванняпалигорськітсахарозабродіннянакопичення дріжджівyeastcultivationpalygorskitesucrosefermentationgrowth of yeastкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимізація процесу культивування дріжджів за наявності дисперсних мінералівArticle