Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаКириченко, Марина МихайлівнаПетрук, Леся ОлегівнаРахметов, Джамал Бахлулович2016-09-202016-09-202016Розроблення нового виду негазованого напою на основі екстрактів лікарської сировини / С. А. Бажай-Жежерун, М. М. Попова, Л. О. Петрук, Д. Б. Рахметов // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 74-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24059Перспективним є використання продуктів перероблення зерна просових культур, які є джерелом цінних нутрієнтів, у виробництві оздоровчих харчових продуктів. The perspective is to use products of grain processing millet crops, which are a source of nutrients, production of health food.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівхарчові волоконазерно просових культуроздоровчі харчові продуктиdietary fibermillet grain cropshealth foodДослідження вмісту харчових волокон у зерні просових культурOther