Олійник, Світлана ІванівнаДулька, Ольга СтепанівнаНебеська, Вaлерія Aнaтοліївнa2024-10-162024-10-162023Олійник, С. І. Стабілізуючі речовини у технології лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник, О. С. Дулька, В. А. Небеська // Сучасні аспекти виробництва спирту та алкогольних напоїв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 грудня 2023 р. – Київ : ДНУ УкрНДІспиртбіопрод, 2023. – С. 44–47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45027Для запобігання помутнінням у технологіях напоїв застосовують натуральні та синтетичні антиокислювачі, матеріали органічного та неорганічного походження, бентоніти, полівінілполіпірролідон, похідні кремнієвої кислоти, природні алюмосилікати, флокулянти на основі поліакріламіду, желатин, гідроколоїдиNatural and synthetic antioxidants, materials of organic and inorganic origin, bentonites, polyvinylpolypyrrolidone, silicic acid derivatives, natural aluminosilicates, flocculants based on polyacrylamide, gelatin, hydrocolloids are used to prevent clouding in beverage technologiesukлікеро-горілчане виробництвоliquor-vodka productionнапоїdrinksстабілізаціяstabilizationпомутнінняturbidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСтабілізуючі речовини у технології лікеро-горілчаного виробництваThesishttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247