Кобилецький, Назарій Ігорович2024-03-062024-03-062023Кобилецький, Н. І. Розширення асортименту напівфабрикатів у м'ясному цеху ТЗОВ «КІМ» (Дрогобицькі ковбаси) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кобилецький Назарій Ігорович ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2023. – 96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42006ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівфабрикатисировинарозрахунок обладнанняесурсозбереженнянапівкопчені ковбасивироби із соленого м’саРозширення асортименту напівфабрикатів у м'ясному цеху ТЗОВ «КІМ» (Дрогобицькі ковбаси)Other