Белінська, Крістіна ОлександрівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-10-272014-10-272014Белінська, К. О. Комплексне оцінювання молока тварин / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса // Вісник Тернопільського національного технічного університету. - 2014. - № 1 (73). – С. 281-286.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17677В роботі досліджено склад та фізико-хімічні властивості молока домашніх тварин. В результаті проведених досліджень показана доцільність використання молока кози та кобили у виробництві продуктів дитячого харчування. In this work the composition and physico-chemical properties of milk animals. As a result of the research shows the feasibility of using milk goats and mares in the production of baby food.uk-UKдитяче харчуваннямолокобілоклактозаbaby feedingmilkproteinlactoseкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКомплексне оцінювання молока тваринArticle