Бабенко, Валерій ІвановичБахмач, Володимир ОлександровичПоросюк, Оксана2021-02-082021-02-082018Бабенко, В. І. Визначення стійкості майонезних емульсій із яєчним білком / В. І. Бабенко, В. О. Бахмач, О. В. Поросюк // Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія : Технічні науки. – 2018. – Т. 29 (68), № 1 (3). – С. 14–18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32524otherмайонезні соусиmayonnaise saucesрафіновані дезодоровані оліїrefined deodorized oilsяєчний білокegg whiteстійкість емульсіїemulsion stabilityтермостабільністьthermal stabilityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВизначення стійкості майонезних емульсій із яєчним білкомArticle