Модернізація пакувальної машини KHS KISTERS INNOPACK SP з вдосконаленням вузла подачі плівки - Сизонюк, Владислав Сергійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович (My University, 2023)
В результаті запропонованої модернізації одержано можливість встановлення рулону з плівкою в потрібне положення, що значно зменшує час простою машини при його заміні та полегшує роботу оператора, покращує загальну технічну культуру виробництва через зменшення впливу людського фактору. Також дана модернізація усуває можливість виникнення бракованої продукції, завдяки цьому підвищується продуктивність роботи даного механізму, а також розширюється сфера можливого застосування для пакування у термоусадкову полімерну плівку різноманітних видів продукції.
Keywords: модернізація; modernization; пакувальна машина; packing machine; плівка; pellicle; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування