Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла - Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Галак, Дмитро Георгієвич (My University, 2002)
В роботі визначені основні параметри, при яких явище кавітаціі сприяє кращому екстрагуванню та ізомеризації гірких речовий хмелю. In this paper, the basic parameters under which the phenomenon of cavitation promotes better extraction and isomerization of bitter hops material.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; сусло; кавітація; пиво; wort; cavitation; beer