Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаГалак, Дмитро Георгієвич2016-05-232016-05-232002Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла / С. І Воронцова, Д. Г. Галак, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, B. Є. Носенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23376В роботі визначені основні параметри, при яких явище кавітаціі сприяє кращому екстрагуванню та ізомеризації гірких речовий хмелю. In this paper, the basic parameters under which the phenomenon of cavitation promotes better extraction and isomerization of bitter hops material.uk-UKкафедра фізики та професійної безпекисуслокавітаціяпивоwortcavitationbeerВикористання ефекту кавітації у технології пивного суслаThesis