Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
Keywords: фондан; fondant; целіакія; celiac disease; реологія; rheology; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи