Застосування програмного комплексу Siemens Digsi 5 для моделювання цифрових пристроїв релейного захисту SIPROTEC 5 - Жуков, Максим Юрійович; Жуков, Денис Юрійович; Зінькевич, Петро Олексійович; Балюта, Сергій Миколайович (My University, 2025)
Одним із провідних рішень у сфері цифрового релейного захисту є пристрої серії Siprotec 5 від компанії Siemens. Ці високотехнологічні пристрої забезпечують вирішення широкого спектру завдань в електроенергетичних системах– від захисту та контролю джерел генерації електроенергії до електротехнічного обладнання передачі та розподілу електричної енергії в мережах різного класу напруги.
Keywords: релейний захист; системи електропостачання; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; modeling of digital devices