Костенко, АнастасіяЛисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2018-06-062018-06-062017Костенко, А. Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів / А. Костенко, О. Лисий, О. Грабовська // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХІХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : збірник наукових праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2017. ‒ Вип. 29. ‒ С. 601–606.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27573Викладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю. The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.uk-UKфруктова начинкапектинмодифікований крохмальборошняні виробиfruit fillingpectinmodified starchflour productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиРозроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробівArticle